• 604159_896192937057823_8705312710682716624_n.jpg
  • 10573818_327772750711026_574193236_o-2.jpg
  • 10629649_814670631907545_214394715386140258_n.jpg
  • Eddie3.jpg
  • foto12kl.jpg
  • FullSizeRender.jpg
  • kimmie1.jpg
  • kimmie3.jpg
  • Pepper.jpg
  • peppermooi4.jpg

 

Hier plaatsen we de de foto's van de paarden waar we een tehuis voor zoeken. Regelmatig hebben we nieuwe paarden voor de herplaatsing. Kijk regelmatig op deze pagina. Ook plaatsen we nieuwe paard op Facebook.

MELD U AAN BIJ DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN BERICHT ALS ER PAARDEN TER ADOPTIE ZIJN

 

 

 

Op deze pagina vind u de paarden die momenteel ter adoptie staan

Wil je een paard of pony adopteren, stuur dan een mail  

 

 

Ter adoptie Ferrona 

Ferrona is een merrie van 24 jaar oud en 1,63 hoog. Ze heeft vroeger in de hoge dressuur sport gelopen en is nu toe aan iemand die nog recreatief wil rijden lekkere buitenritjes en niet meer hard aan het werk. Helaas kon haar eigenaar dit haar niet bieden en ze zocht een goed plekje voor haar!

Ze is nog niet toe aan stilstaan , ze is wel erg heet onder het zadel en is erg looplustig! We hebben dus ook een ervaren ruiter nodig voor haar het is een goed leerpaard maar je moet de knoppen wel een beetje weten.

Ook is ze braaf op buitenritten maar is wel heet! Ook naar andere paarden en pony’s is ze erg sociaal. 

Wie zou dit lieve paard haar oude dag willen bezorgen ?

Lees hier alles wat je moet weten om in aanmerking te komen

Vragen of intresse stuur een Pb of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Delen wordt gewaardeerd

Adoptie kosten voor Ferrona bedragen 300 euro

 

Ter adoptie Midnight 

Midnight is een super lieve E pony van ongeveer 1,50 hoog en 13 jaar oud. Midnight is al eerder in de opvang geweest en is al een tijd weer terug. We hebben haar zelf ingereden met alle rust.

Ze is vlot onder het zadel maar heel goed terug te houden met stem. Ze kan zowel bitloos gereden worden als met bit. Ze is ook verkeersmak maar vind het nog wel wat spannend maar durft ook voorop te lopen. We zoeken voor midnight een gevorderde ruiter aangezien ze erg gevoelig is. Alle knoppen zijn bevestigd maar ze vindt galop wel moeilijk. 

Midnight vind springen ook super leuk en maakt een leuke sprong. Ze ook erg aanhankelijk en is super braaf tegen andere paarden en pony’s. Midnight is volledig gezond en is toe aan een nieuw huisje! 

Heeft u vragen over Midnight of intresse stuur een Pb of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees hier alles wat je moet weten om in aanmerking te komen

Adoptie kosten voor Wizzard bedragen 730 euro

 

Ter adoptie lieve Arabier Wizard!

Wizard is een super lieve ruin van 1,44 hoog en 4 jaar oud. Helaas heeft hij geen goed huisje gehad voor dat hij bij ons kwam. Hij was toen die bij ons kwam vermagerd ( zie eerste foto) en had rainrot , bloedwormen, een slecht gebit en luizen en schurft. Hij is nu 100% gezond en is behandeld aan zijn gebit.

Het is een super lieve en aanhankelijke ruin en vindt aandacht geweldig! Hij kent de smid , is ook verkeersmak , kent vast staan op de poetsplaats en de trailer. Ook hebben we een beginsel gemaakt met longeren! Hij is super sociaal naar andere paarden en pony’s, groot of klein!

Hij is dus nog niet beleerd. Wij vinden hem daar nog iets te schraal voor omdat hij nog geen bespiering heeft. We zoeken iemand die in alle rust met hem aan de slag wil. Ook zoeken we iemand die wel ervaring heeft met onbeleerde/groene paarden.

Wie wil deze lieve pony een goed huisje geven en een 2e kans?

Filmpje op aanvraag ! 

Voor vragen of intresse in Wizard stuur een Pb of een mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier alles wat je moet weten om in aanmerking te komen

Adoptie kosten voor Wizzard bedragen 650 euro

 

Ter adoptie leuke haflinger 

Dit is max , wellicht kennen sommige mensen Max nog wel. Helaas klikte het niet tussen de adoptant en Max en komt hij deze week terug. 

Max is een haflinger van 9 jaar oud en 1,47 hoog. Het is een erg werkwillig paard maar wel ondeugend daarom zoeken we een ruiter die niet bang is! En stevig in haar/zijn schoenen staan aangezien Max wel eens ondeugend kan zijn! 

Hij is super braaf op buitenritten en vind die ook heel erg leuk! Ook is het een super lief paard in de omgang en zou geen stap verkeerd zetten. Ook met andere paarden en pony’s is hij erg sociaal. 

Max vind het ook ENORM leuk om te springen en is absoluut geen luie haflinger. We zoeken wel echt iemand rijervaring heeft en niet snel bang is omdat, die wel eens ondeugend kan zijn!

Bij max zitten ook zijn spulletjes zijn zadel, hoofdstel en dekje.

Heeft u intresse of vragen stuur ons even een Pb of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier alles wat je moet weten om in aanmerking te komen

Adoptie kosten voor Max bedragen 950 euro

 

 
 

 
  

   

 

 

TER ADOPTIE.
Smoedel (4) & Fred (18)

Fred (rechts) en Smoedel (links) zijn 2 lieve Shetlanders die enorm van aandacht genieten. Ze zijn niet zadelmak, hoewel er op Fred wel eens iemand heeft gezeten. Ze zijn zijn super braaf en vinden alles leuk. Van boswandelingen tot vrijspringen en lange poetsbeurten. 

 Lees hier alles wat je moet weten om in aanmerking te komen

 

Adoptie kosten Fred 195 euro

Adoptie kosten Smoedel 195 euro